Desátý Ekoscuk v rámci celorepublikové akce "Ukliďme Česko" Zachar a Zacharka

12.05.2014 10:08

Zveme všechny dobré lidi na akci konanou v rámci celorepublikové kampaně "Ukliďme Česko", jež vychází z mezinárodně osvědčeného modelu "Let's Do It!". Tento typ úklidových akcí již proběhl úspěšně ve více jak 100 zemích za účasti 9 milionů dobrovolníků. Úklid Česka proběhne v sobotu 17.5.2014 (více info na www.uklidmecesko.cz). V Kroměříži jsme zvolili oblast sídliště Zachar a okolí Zacharky na Zacharu, sraz sympatických sympatizantů je v sobotu 17. května v 14hod. u Školy Zachar. Vzhledem k složité přístupnosti koryta - necháme přímo koryto k dispozici největším adrenalinistům a zbylou část dobrovolníků požádáme o pomoc při úklidu okolí koryta a především dětských hřišť. Uvítáme pomoc nejen přímo s úklidem, ale i s výlepem plakátů před akcí a s fotodokumentací míst před a po úklidu.
Sebou si vezměte pracovní oblečení, pracovní boty a případně rukavice (kdo nemá, máme dost párů k zapůjčení), ostatní vybavení jako jsou pytle, kbelíky apod. zajistí občanské sdružení Barbořice. Odvoz odpadu je domluven s vedením města Kroměříž i firmou Biopas na pondělí.  
Zapojte se k celorepublikové akce a pokud chcete něco udělat pro hezčí a čistější svět tak přijďte, nebo si jen nasaďte rukavice a posbírejte nepořádek kolem Vašeho domu či na jiném místě, které máte rádi a můžete nám třebas poslat fotku.
Přejeme krásný nejen dnešní den.
Více informací o našich již konaných akcích najdete na https://www.barborice.cz/fotogalerie/
Mrkněte na krátký spot:  https://www.youtube.com/watch?v=BwsPSkRYbSY